Competitiereglement

Competitiereglement

Het Golfteam The Mulligans zijn in 2014 officieel opgericht en bestaat uit 5 golfers die vooral plezier maken.  Ze strijden per jaar voor de wisselbeker en de jaarprijzen.

Het seizoen loopt van 1 maart t/m 30 oktober. Alleen vanaf 1 april t/m 30 september is de verplichting om één keer per maand een golfronde te lopen. Bij ziekte of afwezigheid met een goede reden vervalt deze verplichting en zullen eventuele scores van een andere golfronde worden overgenomen.

Op de laatste speeldag die zal plaats vinden in oktober zullen de punten dubbel tellen. Daarom zullen de jaarprijzen en de wisselbeker pas uitgereikt worden als alle punten berekend zijn en op een nader te bepalen datum met een diner.

We spelen conform de wedstrijdvorm Stableford met  één Mulligan per 9 holes. De Mulligan kan overal ingewisseld ook tijdens het putten. Je moet het alleen duidelijk aan je medespelers kenbaar maken dat je de Mulligan gaat gebruiken. Het is alleen niet toegestaan om de Mulligan mee te nemen naar de volgende 9 holes. Als hier van afgeweken wordt zullen er strafpunten worden uitgedeeld.

De punten die bij 18 holes worden gehaald worden in tweeën gedeeld. Dat heeft ermee te maken dat we uitgaan van golfronden van 9 holes.

De Summercup op Delfland mag worden meegerekend als een speelronde je moet alleen je scorekaart meenemen of fotograferen. In principe spelen alle leden op dit evenement, maar de golfronde telt niet mee als je maandelijkse verplichting.

Je kan zoveel mogelijk spelen maar er worden maar 12 scores op jaarbasis gebruikt. Van de 12 scores worden alleen de hoogste scores berekend voor de jaar uitslag. Dat betekend hoe meer je speelt hoe groter de kans is dat je de wisselbeker wint.

Om alles op een correcte wijze te laten verlopen zijn er aparte regels opgesteld.

DE CEO